Olieskift i Frederikssund

Home Olieskift i Frederikssund

OLIESKIFT NU! – INDEN DU SKADER MOTOREN.

Hos Godedæk i Frederikssund skifter vi både Olie og Oliefilteret, samt bundproppen.

Derfor er olieskiftet meget vigtigt for din bil

Det er meget vigtigt, at din bils motor altid indeholder den rette mængde olie, da det ellers kan skade motoren og i værste fald kan du brænde motoren af.

Når du har sin bil til service hos Godedæk.dk, bliver olien altid skiftet. Olien smører nemlig motoren og er med til at fjerne snavs og sod. Så hvis bilen kører på snavset, gammel olie, bliver motoren slidt og kan med tiden risikere at blive ødelagt. Det øgede slid fører også til højere brændstofforbrug, og på længere sigt ophober olien sig til en stor klump slam i motoren, og dermed kvæler den motoren, så den mister kræfter og i værste fald brænder sammen.

 

Påfyldning af olie er ikke nok

Olieskift er nødvendigt, hvis du vil pleje og sikre motoren i bilen. Det er ikke nok bare at påfylde lidt ny olie i ny og næ, hvis du vil have motoren til at køre optimalt. Et olieskift sikrer dig, at den snavs, som olien har samlet kommer ud af systemet, og at den nye olie kan gøre sit arbejde. Hvis man gentagne gange bliver ved med at fylde olie oven i den gamle, så opstår der en koncentration af snavs og forurening som til sidst vil ødelægge din motor.

Olieskift og oliefilterskift er lidt anderledes hos Godedæk.dk ….

Vi tilbyder olie- og oliefilterskifte som er lidt anderledes.

Vi giver dig en glimrende olie. Når vi går i gang med din bil så stopper vi ikke med at putte 4 liter ny olie på, som næsten alle andre værksteder … nej, vi fortsætter med op imod 5 liter uden ekstra beregning, hvis der er behov for det!!

Det utrolig vigtigt at vide, hvilken motorolie du skal bruge.

Svaret på det spørgsmål bliver mere og mere komplekst hver dag. De nyeste motorer bliver hele tiden mindre og mere effektive, og producenterne angiver komplekse fuldsyntetiske olier for at klare de højere motortryk og opfylde målene for brændstofeffektivitet.

Hvis du kører en muskelbil eller en bil importeret fra Europa, kan det godt være, producenten angiver en fuldt syntetisk motorolie. Hvis du kører en ældre indenlandsk bil, vil producenten muligvis anbefale en mineralolie. Selvom det er den mest økonomiske løsning, vil en fuldsyntetisk næsten helt sikkert være bedre for din motor. Det er vigtigt at vide, hvilken motorolie der skal bruges til hvert olieskift.

Din brugermanual angiver den branchespecifikation, type og klasse olie, som producenten angiver passer bedst til din bil.

Mange taler om Viskositet – Hvad er Viskositet?

Viskositet er en måling af tykkelsen og ‘flydeevnen’ for en hvilken som helst væske. Vand er f.eks. en tyndere væske, der flyder frit, så vi siger, at det har en lav viskositet. Honning er derimod relativt tykt og flyder også langsommere. Derfor beskriver vi honning som havende en høj viskositet. Det er også værd at bemærke, at honning flyder nemmere – og derfor er mindre viskøs – når det er lidt varmt. Motorolie opfører sig stort set på samme måde, og det er derfor, mekanikere normalt lader en motor køre i et minut eller to inden vi aftapper brugt motorolie for at udskifte den.

Godedæk bruger både Castrol og Eurol Olie.

Castrol er et velkendt Oliemærke og har været på det danske marked i mange år. Castrol er kendt for rigtig god performance til næsten alle køretøjer.

Castrol Olier hos Godedæk.dk
Castrol Olier hos Godedæk.dk

Eurol Olie er kendt som en Højtydende Motorolie.

Eurol Olie er et meget anerkendt oliemærke inden for mere krævende motorer. Eurol Olie bruges bl.a. også til landbrugs og lastbiler, samt ikke mindst ekstrem Motorsport, såsom f.eks. Dakar Rally. Ved brug af Eurol olieprodukter nedslides maskindelene mindre hurtigt, vedligeholdelsesomkostningerne sænkes, og præstationerne øges selv under ekstreme forhold. Med Eurol olie får du altså den lavest mulige friktion og en olie der samtidig har meget beskyttende egenskaber.

Motorolie fra Eurol - Hos godedæk.dk
Motorolie fra Eurol – Hos godedæk.dk

Eurol Olie er certificeret af både Mercedes og VW-koncernen!

Vi har forhandlet nogle helt uhørte priser for så god en olie, og det er fordi vi selv kræver det bedste til vore egne kørertøjer. Det skal man naturligvis også kunne forvente som kunde, når man handler hos Godedæk.dk Hvis din bil ikke er passet efter servicebogen, eller du er i tvivl om, hvad der skal gøres og vælges i forbindelse med olieskift, så lad os vejlede dig.

Ring 71 94 87 87  for vejledning.

Olieskift hos Godedæk.dk i Frederikssund koster fra kr. 999,- incl. moms

Lige nu kan du få kr. 300 i rabat.

Olieskift fra kr. 699,- incl. moms

hvis du angiver koden “LOKALSEP” ved bestilling.

RING nu 71 94 87 87 – så får du straks vejledning og en tid til olieskift.

Du kan også skrive her i formularen med ønsket dag og tidspunkt for Olieskift. Vi vil bekræfte aftalen indenfor den næste time (indenfor normal åbningstid).

Olieskift

Tilbud på Dæk og Fælge – Klik Her